Warning: getimagesize(/customers/5/7/e/egirs.se/httpd.www/wp-content/uploads/2015/10/egirs-loggo.png): Failed to open stream: No such file or directory in /customers/5/7/e/egirs.se/httpd.www/fastigheter/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_slider/slider.php on line 360

Felanmälan via telefon

Har du några problem med din lägenhet och behöver komma i kontakt med våra fastighetsskötare ska du ringa på deras telefontid:

Måndag-fredag kl. 07.00-07.30

0142 181 45

Felanmälan via mina sidor

Genom Mina sidor kan vi erbjuda våra hyresgäster en modernare kundservice. Logga in på minasidor.egirs.se och skapa ett konto.

Under Felanmälan kan du göra en felanmälan på de objekt du hyr men även på tillhörande allmänna utrymmen som t.ex. tvättstugan.

När du gör en felanmälan tänk på att beskriva ditt ärende så utförligt som möjligt för att underlätta för våra fastighetsskötare. Skriv även om du har husdjur hemma så vi är medvetna om detta vid besöket.

Fastighetsjour & trygghetsjour

Egirs har ett sammarbete med Avarn Security. Vid akut behov av hjälp kvällar, helger och helgdagar ring direkt till Avarn Securitys fastighetsjour/trygghetsjour.

Tänk på att situationer som ej är av allvarlig karaktär löser vi nästkommande vardag.

010 210 90 00