Ny plattform för parkeringen på Prinsgatan i Motala

Parkeringstillstånden ska flyttas från parkera.se till Securitas digitala parkeringsplattform.

För att göra övergången från parkera.se så smidig som möjligt flyttar Securitas samtliga personuppgifter över till deras parkeringsplattform under december månad.

Ni kommer därefter att erhålla ett avtalsmail som börjar gälla ifrån när ert avtal löpt ut.

Observera att mailet kommer ifrån No-reply@park46.se.

Oavsett om ni har en automatisk förnyelse på ert parkeringstillstånd eller nyligen har tecknat ett parkeringstillstånd kommer detta att flyttas över till Securitas när avtalet löpt ut hos parkera.se. De av er som inte har tecknat ett eller förnyat sitt parkeringstillstånd kommer inte att flyttas över till Securitas.

Ett avtalsmail skickas till samtliga och genom att ladda ner Securitas applikationen på Google Play eller Appstore får ni tillgång till att se era parkeringsavtal och mycket mer.

Observera att Securitas har lagt in er e-postadress som betalningsmetod för att undvika faktureringsavgifter. Ni kan enkelt ändra detta i Securitas applikationen eller när ni får ert avtalsmail.

Observera att första fakturan kommer avse 2 -3 månader. Securitas fakturerar nämligen månadsvis i förskott. Saknar ni mobilt bankid eller har övriga frågor går det alltid bra att kontakta Securitas via mail parkering@securitas.se. Det går även bra att kontakta dem på telefonnummer: 010 470 10 57 helgfria tisdagar – torsdagar mellan 09:00 – 11:00.

Har du inget parkeringstillstånd idag och vill teckna ett gå in här:  LÄNK