Med anledning av coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset stänger vi på Egirs Fastigheter vårt kontor för besök från och med 2 april på obestämd tid. Detta gör vi för att minska risken för smittspridning.

Kontakta oss istället på telefonnummer 0142-299880 eller skicka ett mail till info@egirs.se. Behöver du träffa oss personligen kan vi boka en tid för besöket.

Viktigt! Våra nya telefontider är 08:30-12:30 måndag till fredag. Du kan även nå oss efter kl 13:30 fram till kl 16 men då gäller enbart akuta ärenden. 

Har du tänkt göra en felanmälan?

Vi vill be er hyresgäster att vänta med att göra felanmälningar som inte är akuta tills ni är helt friska. En akut felanmälan är t.ex. kyl/frys som inte fungerar, vattenläcka eller trasiga elledningar.

Glöm inte att du kan göra felanmälningar på Mina sidor.

Om du gör en felanmälan som innebär att vi måste besöka dig i ditt hem även om du känner symptom ber vi dig att ange detta. Vi kommer då behöva vidta vissa åtgärder i samband med besöket.

Vi vill även att ni som har inbokade besök, t.ex. redan gjorda felanmälningar, tapetsering eller golvläggning, avbokar dessa om ni är sjuka/har symptom.

Följ Folkhälsomyndighetens råd. Läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se